WIE ZIJN WIJ

Skytube, skydancer, aircylinder en andere opblaasbare reclame of feestobjecten zijn verkrijgbaar bij Dutchinflatable. Tevredenheid, garantie en kwaliteit zijn de hoofdlijnen van Dutchinflatable.nl. Wij leveren de skydancer, skytube, aircylinder en overige reclame of feestobjecten in hoogwaardige kwaliteit. Wij streven erna om uw bestelling binnen 24 uur te leveren. Dutchinflatable.nl maakt elke skytube, skydancer, aircylinder, reclame object, Sarah, Abraham, finishboog of welke andere inflatable geheel voor u opmaat. Het kenmerk van www.dutchinflatable.nl is de goede service en kwaliteit.

Bij ons bent u aan het juiste adres om voor uw bedrijf de ideale blikvanger of luchtbuis te bestellen. Een logo of full color print op uw skytube, skydancer of aircylinder drukken is geen probleem. Kortom alles is mogelijk bij Dutch inflatable. Vraag vrijblijvend naar informatie over onze producten. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor een afspraak.

Nieuwe bij dutchinflatable is de aanbiedingset Skytube en de Aircylinder met LED verlichting in meer dan 500 in 1 kleuren. Ook bieden wij skytubes en skydancers aan welke geheel zijn gemaakt in de kleuren van u bedrijf of op uw verzoek. Denk bijvoorbeeld aan een skytube, airdancer of aircylinder in de kleuren rood / wit / blauw of meerdere kleuren in elkaar gedraaid. Kortom Dutchinflatable blijft zoeken naar steeds nieuwe mogelijkheden om zo aan de behoefte van de klant te voldoen.
Onze skytubes zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren. Zo zijn onze skytubes leverbaar in de maten 6, 7 en 8 meter.
De skytubes van dutchinflatable.nl zijn o.a. leverbaar in de kleuren geel, grijs, zwart, wit, donkerblauw, groen, paars, lichtblauw, lichtgroen, roze, oranje en rood. Tevens kunt u bij ons de skytube ook in uw eigen kleur code laten maken.

De skytubes, skydancers, aircylinders, finishbogen of reclameobjecten van dutchinflatable.nl is gemaakt van een hoogwaardige stof. Onze kwaliteit ligt hoog omdat we gebruik maken van speciale fabricatie technieken, zodat onze tube extra sterk zijn en de kleur langer goed blijft in weer en wind.
Zo zijn de naden van onze sky tubes dubbel gestikt en heeft de stof een extra coating waardoor de skytube langer zijn eigen kleur behoud in de vele zon.

Uw eigen logo of tekst op een skytube, skydancer of aircylinder?
Ook dit is mogelijk bij dutchinflatable.nl! Dit kunt u zowel online bij bestelling aangeven of telefonisch bespreken met onze verkoop medewerkers.
Over het aanleveren van de gewenste tekst of logo krijgt u van ons na het plaatsen van de bestelling verdere instructies.

Een skytube, skydancer of aircylinder wordt gebruikt om de aandacht te treken en indruk te maken op uw klanten en of gasten! Met een skytube, skydancer, finishboog of aircylinder trekt u de aandacht van klanten of gasten al op honderden meters.

Een must have bij:
✓ Evenementen
✓ Beurzen
✓ Opening
✓ Stuntverkoop
✓ Feest
✓ Bijzondere aangelegenheid
✓ Reclameobject

Een skytube wordt vaak ook genoemd:
Tube, Sky tube, sky dancer, aircylinder, inflatable, inflatable tube, Eye catcher, Promo materiaal.